Η μοναδική ψηφιακή πλατφόρμα προβολής Ελλήνων παραγωγών και διεξαγωγής Β2Β συναντήσεων

 
 
Εάν δεν εμφανίζεται σωστά πατήστε εδώ
 
 
Newsletter 
 
 
 23 ελληνικά οινοποιεία στην έκθεση London Wine Fair
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα από 300 οινοποιεία από 23 χώρες συμμετείχαν στην 40ή έκθεση London Wine Fair, η οποία πραγματοποιήθηκε απο 7 έως 9 Ιουνίου 2022 στο Λονδίνο.
Στις τρεις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης στο Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο λειτούργησε wine bar στο οποίο δειγματίστηκαν επιλεγμένες ετικέτες απο όλα τα συμμετέχοντα οινοποιεία. Συνολικά συμμετείχαν 23 ελληνικά οινοποιεία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και μέσω ανεξάρτητων συμμετοχών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικαιρότητα
 
 
 
 
 
Αλλαντοποιία Μουλκιώτη: η παγκόσμια πρωτοτυπία
 
 
Με κτηνοτροφικό know how και ακολουθώντας πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, η αλλαντοποιία Μουλκιώτη εξάγει τα προϊόντα της σε 11 χώρες ανά τον κόσμο και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί αναδεικνύοντας ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.
 
Διαβάστε περισσότερα >>
 
 
 
 
 
Επιλεγμένοι Παραγωγοί
 
 
 
 
 
ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΛΩΝΑ
 
 
Η Ποτοποιία Μυλωνά ιδρύθηκε το 1903 και έχει την έδρα της στον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου
 
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΑ
 
 
Παραδοσιακά προϊόντα από το Μέτσοβο και την Ήπειρο μπορεί να βρει κανείς στο τυροκομείο της οικογένειας Μπούμπα στα Ιωάννινα. Ζυμαρικά, οινοπνευματώδη και είδη Delicatessen συμπληρώνουν τους κωδικούς
Διαβάστε περισσότερα >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εγγραφή ως Εκθέτης

Κάντε εγγραφή στην πλατφόρμα της 
ΤheDeliFair, δείτε τα προνόμια σε ένα σύντομο βίντεο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας newsletter παρακαλώ κάντε unsubscribe εδω